Aller første gang på Leo’s Lekeland!

For en fantastisk dag! Dere som følger meg på snapchat (heter linnthereseee) har allerede fått med dere at vi var på Leo’s Lekeland for aller første gang i dag, og jeg må bare få skryte over hvor gigantisk det er der inne. Jeg har vært der én gang tidligere da jeg selv var liten, og jeg merker at jeg nesten ikke husket noenting. For jeg hadde sett for meg at det var mye mindre enn dette. Eller så har de bygget ut, det kan også hende!

Uansett, selv om Christopher hadde sine tvil på forhånd angående hva en baby på 10 måneder som verken kan gå eller klatre kan få glede av der inne, kan jeg med glede fortelle dere at han er glad han tok feil. Dennis storkoste seg, og fikk lekt med mye forskjellig. Blant annet i ballbassenget!

Å ligge i ballene var ikke like populært som å sitte, men jeg legger ut bildet likevel. Det var jo så søtt, og kanskje litt gøy å se noe annet enn glisebilder hele tiden? Selv om det er vanskelig å få noe annet med den blidfisen av en sønn jeg har, hehe.

Først var det litt skummelt med alle ballene, men etter et minutt og to så gikk helt fint, og han merket nok at det var ingenting å være redd for. Derifra gikk humøret hans rett til værs! Han digget å spise på, slå til sides og leke med ballene. Det aller morsomste var når pappan kastet ballene i luften. Da lo han så mye at han falt over ende flere ganger!

Etter en god stund i ballbassenget begynte Dennis å bli sulten så vi tok turen til kaféen. Først bleieskift, deretter fikk han nisten sin. Den slukte han i seg fort som bare det før vi gikk tilbake igjen til alle lekeapparatene. Dennis gliste fra øre til øre stort sett hele dagen.

Det var kun én rusjebane som var beregnet for de aller minste, og det er den røde dere ser over her. Dette ble likevel litt for kjedelig for tøffingen vår som liker best når ting går fortest mulig. Så da fikk han prøve en av de store skliene på fanget til Christopher.

Den var ganske lang og bratt, og jeg skal innrømme at jeg satt med hjertet i halsen. Så redd for at det skulle gå for fort for han, og han deretter ville være redd rusjebaner i evigheter. Der tok jeg veldig feil! Dennis lo seg i hjel hele veien ned. Dermed kan man trygt konkludere med at Dennis ikke akkurat er som de fleste andre babyer på 10 måneder.

Vi tilbrakte også en god stund på området for de minste. Der er det kun tillatt for barn under 3 år, og vi hadde hele lekeområdet for oss selv. Dennis krøp rundt og utforsket alt mulig. Det var spesielt gøy når Christopher krøp sammen med han, og gjemte seg. Tenk at det går an å leke gjemsel med en baby..!

Ellers har Dennis begynt å reise seg opp OVER ALT nå. I posisjonen dere ser under her står han 90 % av dagen! Han reiser seg også helt opp inntil høyere ting, men det skjer ikke like ofte. Ellers har han også begynt å reise seg opp på alle fire (hender og føtter) midt på gulvet. Andre som opplever det..? Det ser så snålt ut, og jeg har aldri sett det før selv. Lille apekatten.

Helt til slutt vil jeg minne om at det er gratis å leke på Leo’s Lekeland når barnet er under 1 år! Og det er absolutt mye gøy å gjøre for de aller minste. Ikke bare får de leke og bevege seg masse, men også treffe andre barn. Det syntes Dennis var veldig stas. Ropte, strammet hele kroppen og kikket på ei jente på hans alder i en liten evighet. Det var så søtt!

Har du vært på Leo’s Lekeland før?

Legg igjen en kommentar