Videohilsen fra rampenissen!

 

Beklager så mye at denne oppdateringen kommer så sent, men jeg har rett og slett tatt en aldri så liten juleferie de siste dagene, og kun oppdatert bittelitt innimellom alt det koselige. Men her kommer altså den store avskjedshilsenen fra rampenissen. Natt til julaften hadde han lagt igjen denne videoen i tillegg til å pakke inn pakker til oss alle.

Dennis fikk masse godt babygodteri oppi sin sokk mens Christopher og jeg var så heldige å få hver vår pose med nidar sjokolader og penger! For ein snill rampenisse!

Vi gleder oss masse til du kommer tilbake i desember neste år!

7 kommentarer om “Videohilsen fra rampenissen!”

  1. Innleggene dine om rampenissen er litt…rare? Målgruppen din er vel ikke barn? Jeg synes i alle fall det hele har vært ganske tåpelig, og en rak motsetning til alt det andre du poster om kropp, trening, barnet ditt, kjæresten din, interiør..

  2. L: Rammenissen er veldig populær som adventskalender i Desember, også her hjemme. Derfor syntes jeg det var gøy å dele med dere hva rampenissen gjorde hver dag i desember både for moroskyld, for at Dennis skal kunne se tilbake på det når han blir eldre og ikke minst for å inspirere dere andre som også har rampenissen hjemme til å komme på morsomme ideer. Synd det ikke falt i smak hos deg, men etter klikk å bedømme er det rampenissens innlegg som har vært de mest populære i desember, så dette er helt klart noe jeg kommer til å gjøre neste år også 🙂

    Håper du får en fin romjulstid og takk for tilbakemelding!

  3. Hei hei Linn Therese! Eg kom over denne rampenissevideoen din i rampenissegruppen pa facebook og elska an! Konne du delt kossen du har gjort? Min lille hadde blitt SA glae for d !!

Legg igjen en kommentar