Vi trengte virkelig å få tankene over på andre ting!

Dennis må være den galneste ungen jeg har møtt i mitt liv. Undrer meg at han har akkurat den biten fra pappan sin 😉 Men det betyr altså at jo høyere han blir kastet, jo flere saltoer han tar i pappan sine armer og jo fortere vi løper med han i «flyposisjon» – dess kjekkere er det. Han elsker alt som går fort, høyt og humpete. Bare se på bildet over her for eksempel; Dennis gliser fra øre til øre!

For noen dager siden bestemte vi oss for å ta en pause fra bloggjobb, hacking, tårer og styr. Vi pakket i vognen, la tankene hjemme og trillet avgårde. Ved hjelp av vognputen (som kan kjøpes her) sitter Dennis super behagelig i bagdelen på vognen sin. Med andre ord er det lunt, godt og varmt, samtidig som han sitter veldig godt.

Etter at vi hadde gått en liten stund kom vi til en stor lekeplass midt inni en skog, og der fikk Dennis føyse alene for aller første gang. Det var stor stas! Han dinglet med føttene, kikket rundt seg og gliste hver gang han fikk vind i ansiktet på vei fremover.

Jeg blir så rørt av å se han slik. Helt alene i ei babyføyse! Den lille gutten min som for bare noen måneder siden lå i babynestet sitt med øynene igjen og sov store deler av dagen. Han vi måtte passe på hodet til når vi løftet han. Han sitter nå helt alene i ei føyse og svinger frem og tilbake. Lille gutten min er blitt så stor!

Denne store føysen over her tror jeg forresten at jeg skal kjøpe og montere hjemme i stuen! Så sinnsykt genial. Dennis ble utrolig søvning mens han lå oppi der og leet ikke en eneste muskel. Han bare nøt vuggingen. Tenk så praktisk å hatt den om kveldene når han skal legge seg. Hehe, neida. Joda. Neida 😉

Vi hadde en skikkelig fin dag på lekeplassen og fikk brukt masse energi i tillegg til å koble helt av. Kommer et innlegg i morgen med noen spørsmål dere har lurt veldig på angående hacker-saken! Husk å titte innom.

En kommentar om “Vi trengte virkelig å få tankene over på andre ting!”

Legg igjen en kommentar