Vi har flyttet ut denne julen!

Som jeg såvidt fortalte dere i gårsdagens innlegg flyttet vi ut hjemmefra lillejulaften og flytter faktisk ikke hjem før i kveld. Det har vært så koselig å bo hjemme denne julen, og jeg håper dette kan bli fast tradisjon fremover. Kjempegøy for Dennis også – å bo hos mormor hver eneste jul.

Christopher koser seg i en fillehaug og blir vartet opp bedre enn noengang. Drømmer seg bort og ler av filmer på tv sammen med morfar, får servert alle dagens måltider med deilig mat og kan ligge å dra seg så lenge han (eller Dennis 😉 ) vil om morgenen. Svigermor kan å skjemme han bort!

Her hjemme er alle velkommen, og vi gleder oss allerede til neste år! Samtidig skal det bli godt å komme hjem nå også! Ønsker dere alle en fantastisk fin romjulstid!

Legg igjen en kommentar