Sukkerfri cookies med smeltet marshmallow og sjokoladebiter!

I dag fikk jeg skikkelig bakeglede igjen, og jeg hadde veldig lyst til å prøve meg på sukkerfri cookies! Resultatet ble faktisk veldig bra om jeg får si det selv. Spesielt med sjokoladebiter og smeltet marshmallows inni. Mmm. Virkelig verdt å teste ut nå i førjulstiden. Disse har også litt mer fiber og protein enn de vanlige kaloribombene man finner på butikken. Et godt alternativ når fristelsen blir for stor.

Du trenger:

90 gram smør, 90 gram sukrin gold, 1 egg, 200 gram hvetemel, 1 ts bakepulver, 0,5 ts salt, 7 dråper stevia vanilje, 40 gram sukkerfri sjokolade, cirka 15 små sukkerfri marshmallow.

♥︎

Slik gjør du:

Bland alt det tørre sammen i en bolle, rør deretter inn smeltet og avkjølt smør, sukrin gold, stevia og egget. Grovhakk sjokolade og jobb inn i deigen, la den gjerne stå og hvile noen minutter i kjøleskapet.

  1. Rull så omtrent 8 like store baller av deigen og trykk dem så litt flate på et stekebrett med bakepapir. Stek så midt i ovnen på 170 grader i 12-14 minutter!

  1. Tror du dette er noe du kunne likt?

Legg igjen en kommentar