Spøker det hos oss?

Jeg har glemt helt ut å vise dere hva som skjedde hos oss her en dagen. Juletreet var for lengst pyntet og alle kulene hadde hengt i ro på treet i over ett døgn. Dennis ligger på magen og åler seg rundt omkring rett ved juletreet før han plutselig ligger i ro, strekker seg opp og kikker på et bestemt punkt oppe på treet. Bare sekunder senere faller det plutselig ned ei kule fra der han kikket. Det er så sykt!

Det skal jo egentlig ikke gå an! Og tenk at jeg faktisk fikk det på film!

Det sies jo at dyr og barn kan se energier og ting vi ikke kan, så det undrer meg jo at Dennis så hva som egentlig skjedde. Jeg har en teori, men føler slikt kanskje er litt skummelt å si høyt..? Vel, jeg prøver likevel.

Jeg tror det var farfar som kom for å vise at han passer på oss. Han var jo så glad i «lillegutt», som han kalte Dennis, og nå vil han gjerne vise oss at han får være her i oppveksten hans likevel. Det jeg da synes er ekstra fint er hvordan Dennis fulgte med på han før han slapp kulen i gulvet.

Det er i det minste det jeg tror at skjedde, men jeg blir også veldig glad for å høre din teori! Fyr løs i kommentarfeltet!

2 kommentarer om “Spøker det hos oss?”

Legg igjen en kommentar