Slik har jeg dekket nyttårsbordet!

Vi skal ha gjester på nyttårsaften, og derfor har jeg vært ute i god tid når det kommer til borddekking. På bildene her ser dere hvordan jeg har dekket det, men grener fra juletreet, en bambi, lysestaker som jeg kjøpte inn til dåpen og noen sølvfargede kongler. Det fineste på hele bordet må jeg likevel innrømme at er serviset vårt. Så utrolig fint! Hadde det ikke vært for at det er så dyrt så tror jeg at jeg hadde spist både frokost, lunsj, middag og kvelds på det hver eneste dag!

I tillegg til det dere ser nå kommer jeg forresten også til å dekke på bestikk og servietter, men har bare ikke kommet så langt enda.

Nå gleder jeg meg masse til å feire nyttår med pinnekjøtt, hyggelig selskap, pakkeleken og ikke minst ryktet går – verdens morsomste spill!

Hva er dine planer for nyttårsaften?

2 kommentarer om “Slik har jeg dekket nyttårsbordet!”

Legg igjen en kommentar