Ny babymatoppskrift!

Babymatoppskrifter har vært populært her inne, så her kommer enda en! I dag vil jeg gjerne tipse dere om babyvennlig lapskaus. Dennis har blitt veldig flink til å spise mat i biter, og ikke bare mos, og han elsker å spise på samme måte som vi gjør. Det gjør middagen så mye koseligere også! Hjemmelaget lapskaus sto på menyen, så her får dere oppskriften.

Du trenger:

1 pølse, 2 gulrøtter, 4 skiver kolerabi

Slik gjør du:

Skjær opp grønnsakene i små biter og kok dem til de er møre. Skjær opp pølsen i små biter, skru av platen og la pølsene trekke en liten stund. Slå så av vannet og la maten kjøle litt slik at barnet ikke brenner seg i munnen (husk å smake på et par biter selv, for det kan være kaldt utenpå og varmt inni).

Deretter er det bare til å servere bitene til mini. Gjerne med samme mat til deg selv! Vi lagde for eksempel akkurat det samme til oss bare med buljong og krydder, og ikke minst større biter.

Håper det smaker!

Synes du det ser godt ut?

En kommentar om “Ny babymatoppskrift!”

  1. Tusen hjertlig takk for tips! Har en baby på 7 mnd, som ikke har fått tenner enda, så nå venter vi spent, hihi. Han har begynt å få interesse for ALT vi spiser, så jeg gleder meg til han kan prøve ut litt mer 😀

Legg igjen en kommentar