Nå er jeg endelig klar!

Jeg har alltid likt å skrive. I går kveld fant jeg faktisk en feriedagbok jeg hadde skrevet fra vi var i Spania da jeg bare var fjorten. Veldig gøy å bla tilbake i og lese. Det var egentlig da jeg bestemte meg, selv om tanken har vært der lenge.

Jeg har lyst til å skrive en bok!

En bok om mitt liv og min oppvekst. Som dere kanskje vet har jeg opplevd litt av hvert mens jeg gikk på skolen. Opplevelser som har preget livet mitt veldig mye. Jeg klarte ikke lenger å gå på skolen og fikk diagnosen sosial fobi (en verre grad av sosial angst). Jeg hadde flere ganger lyst til å bare avslutte alt.

Slik er det dessverre altfor mange unge (og eldre) som har det den dag i dag også. Og ved å skrive om mine opplevelser tror jeg at det kan hjelpe dem til å se at de for det første ikke er alene, men kanskje viktigst av alt at det går over. Selv om det er helt forferdelig der og da så går det over til slutt!

Selv sitter jeg igjen med en flott familie og lever et helt fantastisk liv! Hvem skulle tro det for 5-6 år siden. I hvertfall ikke jeg!

Jeg har fått alt litt mer på avstand og er nå klar for å fortelle dere hva som egentlig skjedde. Det aller meste har jeg nemlig aldri verken skrevet ned eller sagt til noen. Kanskje det vil være godt for meg selv også, å få det ut og legge det bak meg. Jeg satser på det!

Faktisk har jeg skrevet første utkast til det aller første kapittelet i boken i dag. Vil dere lese det? Klikk i så fall på liker knappen under her, så deler jeg om det er mange som ønsker å lese.

Legg igjen en kommentar