Min lille fitnessbaby

Da vi skulle på trening i går var Christopher på jobb, og ollemamma som vanligvis passer Dennis når jeg skal noe holder på å flytte. Så da fikk Dennis være med meg på trening. Det likte han veldig godt, og nå som han forstår mye mer synes han det er kjempe spennende. I starten av økten fikk han leke litt med blant annet et hoppetau på den ene yogamatten – det var kjempe morsomt.

Etter en liten stund fikk han også være med å trene litt. Da satt han på fanget mitt samtidig som jeg hadde beinspark. Dere kan tro han var nysgjerrig! Kikket undrende ned på bøylen jeg sparket opp og ned. Men han kom også med heiarop! Ropte av glede mens han smilte som ei sol. Det gav skikkelig motivasjon for mamman i hvertfall. Dere hørte det kanskje på videoen i går også?

Etter at vi var ferdige med styrkedelen av økten begynte Dennis å bli litt trøtt. Og da passet det perfekt at han fikk sove samtidig som vi tok kardio. Vognen hadde jeg stående i garderoben med babycallen oppi – fungerte ypperlig! Dennis sov kjempe fint mens vi trente resten og våknet når vi skulle hjem.

Økten kunne ikke gått bedre! Kjempe koselig å ha med seg en liten fitnessbaby også!

4 kommentarer om “Min lille fitnessbaby”

  1. så koselig!! Var det en offentlig garderobe? Ble du ikke redd noen kunne ta han eller noe slikt? Virker så koselig å kunne ta med baby på trening.

  2. Kine: Ja, var jentegarderoben. Inngangen til garderoben sees fra treningslokale, så jeg så om noen gikk inn (noe det forresten ikke gjorde på hele den timen. Er ikke så stort treningssenter), men uansett så hadde jeg babycallen på, så hadde hørt om noen var der inne via den og hadde da selvsagt gått inn 😀 Ja, det var virkelig kjempe koselig! Perfekt på treningssenteret jeg trener på i hvert fall.

  3. Herregud, så flink du er som har med baby på trening! Mange bruker barna som en «unnskyldning» for å ikke trene, så dette var skikkelig gøy og ikke minst MOTIVERENDE å se! 😀 Bøyer meg i støvet for deg Linn!

  4. Kunne du lagt ut tips på hvordan en går ned i fettprosent og opp i muskelmasse? Du har hatt en så utrolig fremgang!

Legg igjen en kommentar