Lekeplass i hagen!

I dag har vi vært ute i hagen og lekt med Dennis i snøen. Herlighet så deilig å bare gå rett ut av døren for å leke. Man slipper liksom å bruke lang tid på å pakke i vognen først, for så å bruke tid på å gå bort til lekeplassen (som faktisk er et stykke unna) og risikere at Dennis sovner på veien. Eller i det minste blir veldig trøtt.

Dette lekestativet fikk Dennis til jul av oldemoren sin, og jeg vet allerede at det kommer til å bli mye brukt. I første omgang kommer vi til å bruke det som et føysestativ, men etterhvert kan babyføysen byttes ut med ei vanlig føyse. Også ser dere kanskje at det er et brett til å føyse på ved siden av?

Det finnes også rusjebane som man kan kjøpe for å ha til, men det blir ikke før han blir litt eldre. Klatremuligheter er det også mange av på dette stativ. Så utrolig spennende!

Vi kledde derfor på oss varme klær, og pakket Dennis inn i dressen sin, de nye stonzene og ikke minst votter og lue som han også fikk til jul. Sistnevnte er bittelitt stor enda, men kan absolutt brukes! Ekstra deilig når den er stor og god, så varer den lenge.

Viser dere hele lekestativet og video fra lekestunden i morgen! Da kommer videoen med hva Dennis fikk til jul!

Legg igjen en kommentar