Jeg kan nesten ikke tro det!

Jeg som trodde alt håp var ute. Jeg skulle bare visst hvor snille, flinke og smarte lesere jeg har. jeg ble nemlig tipset om en nettside som sikkerhetskopierer absolutt alt som finnes på nettet (om jeg har forstått det riktig). Min blogg har blitt sikkerhetskopiert 22 ganger fra jeg opprettet den til og med 6.juni 2017! Med andre ord, via den nettsiden fikk jeg bladd meg tilbake i arkivet og fant det aller meste frem til juni’17.

Tusen millioner takk til deg som hjalp meg med dette. En diger bamseklem er på vei til deg!

Det krever en god del jobb, for jeg er nødt til å kopiere hvert eneste blogginnlegg og lagre hvert eneste bilde, manuelt. Men det kommer til å være SÅ verdt det når jeg er ferdig, for alternativet er jo bare kjempe trist.

Jeg kommer derfor med jevne mellomrom til å legge inn innlegg i arkivet, så det er bare til å ta en runde om dere ønsker. Jeg kommer riktignok ikke til å kopiere vanlige hverdagsinnlegg, kun de aller viktigste. Ettersom dette krever MYE jobb og tid.

Som mamma alltid sier; det fikser seg for snille jenter!

Jeg kan likevel fremdeles trenge litt hjelp til å finne følgerne mine igjen. Så del gjerne innlegget på facebook, da blir jeg kjempe glad!

5 Comments

  1. Det var godt å høre!! Så utrolig sykt gjort av de som har gjort dette mot deg…. tenker mye på deg! Men dette var iallefall gode nyheter 😀
    Lykke til med denne nye bloggen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.