Jeg er knust!

Jeg kan nesten ikke tro det. Alle de timene jeg har skrevet ned mine dypeste følelser, Dennis sine store og små fremskritt, hans sykdomshistorie, svangerskapets opp- og nedturer, vår aller første familieferie, fødselshistorien min, Dennis sin første 17.mai, det store øyeblikket da Dennis fikk besøk av sykehusklovene. Jeg har dokumentert så mye på bloggen. Ting jeg ikke har skrevet ned noen andre steder. Nettopp fordi jeg tenkte at på internett, der er det for alltid.

Tusenvis av bilder, deriblant bilder fra de første åtte månedene til Dennis. Bilder fra fødselen min og det aller første bildet etter at Dennis var født. Bilder fra hver eneste formoppdatering på denne fitnessreisen. Magebilder, uke for uke, gjennom svangerskapet og ikke minst alle hverdagsbilder og opplevelser som jeg så sårt skulle hatt i et familiealbum en dag. Alt er borte.

Jeg vil bare grave meg under dyna og håpe jeg våkner opp etter verdens verste mareritt. Det høres kanskje litt spesielt ut å bli så trist over å miste noen blogginnlegg, men denne bloggen har vært en del av mitt liv i så mange år. Min digitale dagbok som jeg elsker å se tilbake i. Jeg har lagret så mange minner i den bloggen og nå er alt vekk.

Og som om ikke dette var nok har jeg i tillegg mistet alle følgerne mine nå. Jeg må starte helt på ny. De som klikker på den hackede bloggen min får ingen beskjed om at jeg prøver igjen – på eget domene. Jeg vil derfor spør dere om verdens største tjeneste – vær så snill å del dette innlegget på facebook!

Jeg vil så gjerne at alle følgerne mine skal vite at en hacker ødela alt av minner fra de 3 siste årene, og at jeg nå starter på nytt her.

www.linntheresedagsland.no

13 kommentarer om “Jeg er knust!

 1. Jeg tror kanskje grunnen til du ble hacket er pga hvordan du utleverer sønnen din. Du skriver jo alt du har delt om han, inkludert sykdomshistorien hans. Jeg ville kanskje tatt dette som et tegn på at det du gjør mot han ikke er ok, selvom han ikke er stor nok til å forstå det ennå. Er sikker på at du er en god mor som elsker sønnen din overalt, men den utleveringen synes jeg du må reflektere litt over. Veldig trist å høre at du har mistet alt! Håper det ordner seg 🙂

 2. Det var så trist. Noen folk er bare så onde 😞 har du ingen backup? 🙊 føler med deg og ønsker deg til lykke med ny blogg nå. Nei, du er sterk og du kan ikke gi deg. Vi støtter deg og kommer alltid til å gjøre det.

 3. Har du hørt med blogg.no? Jeg vet at da jeg mistet alt på min nettside, hadde selskapet som eide domenet backup fra en uke tilbake. Muligens de har det for deg også 😀

 4. Pia: Heisann Pia! Ja, jeg har hørt med dem, og det var også slik de fant alt for 3 dager siden, men nå når hackeren prøvde igjen, ett døgn senere slettet han også alle spor av bloggen min hos blogg.no.

 5. Virkelig trist å lese!!! At noen kan finne på å være så slem mot andre. Håper personen blir tatt.
  Stå på videre, du er favorittbloggeren 🙂 Kjempe kjekt å følge hverdagen med den fine familien din <3
  Sender en stor klem

 6. Malin: Selvom Linn Therese har valgt å utlevere sønnen sin på måten hun har gjort så rettferdiggjør ikke det noe som helst. En helt ukjent person har tatt seg inn på noens blogg for å slette og ødelegge noe som har tatt lang tid å bygge opp, og som for eier av bloggen betyr så vanvittig mye. Og det er vel uansett ingen andre enn Linn Therese og Christoffer som har noe som helst med hvor mye Dennis blir utlevert på nett eller ikke. Det virker som om begge to har diskutert og blitt enige om noe, og jeg synes da virkelig ikke at det har blitt delt alt for mye personlig på vegne av Dennis på denne bloggen. Folk må seriøst begynne å tenke og bry seg mer om seg selv og feie for sin egen dør før man går på andres.

  Forøvrig er jeg veldig glad for at du er opp å går på ny blogg, Linn Therese! Jeg håper du finner ut av dette og at ting løser seg litt mer for hver dag som går! Du er kjempetøff som står på, jeg heier på deg <3

 7. Huff så trist.. Det der er veldig kjedelig. Derfor eg alltid hadde backup spesielt på bildene på en minnepenn i tilfelle slike ting skulle skje..

  Anbefaler deg å endre passord om du ikkje har gjort det, Så i kommentarfeltet at hackeren har prøvd seg igjen. Dette er en person som ikkje vil du skal lykkes! Syns det er råttent gjort!

Legg igjen en kommentar