I morgen skal vi på helsestasjonen med Dennis!

I morgen har Christopher fri fra jobb, noe som passer ypperlig, for da har vi nemlig time på helsestasjonen. Dennis er allerede snart ni måneder. Han vokser i rekordfart. Det blir spennende å se hvordan han ligger an på vekt, lengde, hodemål og ikke minst utviklingen!

Jeg har en mistanke om at lillegullet mitt ikke har gått særlig opp i vekt siden forrige kontroll. Matlysten hans har vært veldig svingende, og i følge badevekten hjemme har han faktisk gått ned i vekt. Tar det likevel med en klype salt ettersom det er på to forskjellige vekter, men svaret får vi altså i morgen!

Jeg priser meg forresten lykkelig over at det ikke er vaksine denne gang! Tenk å ha en liten tass full i feber og andre vanlige vaksinebivirkninger på selveste julaften. Hans aller første jul. Men heldigvis slipper vi altså det!

Gjerne fortell meg hvor store deres barn var på 9 månederskontrollen, og gjerne hva de kunne!

6 kommentarer om “I morgen skal vi på helsestasjonen med Dennis!”

  1. Jenten min var en god plugg på 11 kilo og 73 cm da hun var 9 måneder. Nå er hun rett over året, 12,2 kilo og 79 cm. Hun ålte seg for første gang på matten på helsestasjonen da helsesøster tok kontrollen xP

  2. Celine va rundt 8-9 kg, (huske ikkje lengde) og hu konne reisa seg opp etter ting og ålte/krabba i raserfart når hu va 9 mnd. Hu gjekk og rundt bordene hima 🙂 me ska få vaksine på aurora på torsdag, og er 2 årsdag på fredag så er drt heldigvis långhelg 🙂

  3. Min var på hs forrige uke, 9 mnd. Han veide nesten 9,8 kg og var 74 cm lang. 🙂 Han er en rastløs og aktiv type, så han krabba rundt på helsesøsters kontor og rev ned søppelbøtter og bilder, hehe.

  4. Mi også krabba som en helg ved 9 måneder. Men tipper de ikke stresser med det hvis han ikke kan krabbe. Noen barn er bare senere på noen ting 🙂

Legg igjen en kommentar