Gratis bamse fra bamsefabrikken!

– 16. desember –

Denne datoen markerte vi i kalenderen for flere uker siden. I dag var nemlig Bamsemor på besøk på Amanda storsenter. Dennis var så heldig å få en skikkelig god bamseklem av henne. Først litt skeptisk, men han var absolutt ikke noe redd. Det var så koselig å se! Men det var altfor mange mennesker på senteret til at vi klarte å få han til å kikke i kamera. Veldig nysgjerrig denne lille tassen vår, skjønner dere.

En gratis bamse fikk også Dennis i dag! Fra bamsefabrikken – så heldig! Den koste han seg masse med etterpå når vi satte oss ned for å spise på kaféen. En veldig kjekk familiedag. Det er så gøy å være med på slike arrangementer nå når vi har en liten en. Spesielt når vi ser hvordan øynene hans glinser av beundring og glede av alt som skjer rundt.

Dennis og bamsen hans fikk sitte i stolen til nissebamsen i dag også!

3 kommentarer om “Gratis bamse fra bamsefabrikken!”

  1. Så koselig 😀 Åhh, Amanda er lenge siden eg har vært på no 🙂

    Eg har forresten ein liten giveaway på bloggen min no 🙂 Stikk gjerne innom! <3

Legg igjen en kommentar