Det nye barnerommet!

Soverommet til Dennis er skikkelig vanskelig å innrede – det er så lite, i tillegg til at det er fastmonterte skaper på hele den ene veggen. Med andre ord er det ikke så mange alternativer til hvor møblene skal stå, men jeg har jammen klart å variert det en god del likevel. Nå har jeg gjort det enda en gang.

Rommet til Dennis har blitt nytt, og denne gangen var forandringene ekstra mange. Vi har blant annet pakket vekk sengehimmelen, uroen og senket bunnen i senga. Han har også fått det store leketeltet sitt inn på rommet. Det har jeg fylt med saueskinnsteppe, deilige puter, den digre elefantbamsen hans og en liten kasse med litt mindre kosebamser. En skikkelig koselig liten hule.

Hva synes du om det nye rommet til Dennis?

 

2 kommentarer om “Det nye barnerommet!”

Legg igjen en kommentar