Den aller første snøen

Den aller første snøen! Jeg håper den ligger til jul, men når jeg minner meg selv på hvilken by vi bor i har jeg mine tvil. Snøen blir nok byttet ut med slaps og et speilblankt lag med is før vi får tid til å blunke. Men det må da være lov å håpe! Så det skal jeg gjøre.

Jeg håper snøen ligger helt til jul!

Dennis sitt første møte med snøen var nok litt merkelig. Han fikk kjenne litt på den, men trakk bare hånden til seg før han kikket skeptisk bort på meg. Om det fremdeles er like hvitt og fint i morgen skal vi kle oss i dress og varme klær, og gå ut å leke masse. Kanskje han skal få ake for første gang også! Det hadde han nok likt.

Nå er vi på besøk hos oldemoren og oldefaren til Dennis, og her skal vi spise komle i dag! Kjempe koselig.

Er det snø der du bor også?

3 kommentarer om “Den aller første snøen”

  1. Åååå, kjære Linn Therese! Jeg har vært en av de som ikke har skjønt hvorfor jeg ikke har kommet meg inn på bloggen din på blogg.no, før jeg enten i går eller tidlig i dag fant ut at du hadde flyttet til eget domene. Jeg må bare si med EN gang at du må skaffe deg en ekstern harddisk som du lagrer ALLE bilder på isteden for å slette dem fra macen, de koster alt fra 499 for 1 TB (tilsvarer å tåle rundt 250.000 bilder alt i fra størrelsen og oppløsningen på bildene), og det er en GOD innvestering. Glad jeg fant deg igjen her, og skjønner at du er fryktelig trist over dette, men det fikser seg til slutt!

Legg igjen en kommentar