Den aller første julaften!

For en helt fantastisk første julefeiring. Til tross for at Dennis var preget av både infeksjon og tenner på gang fikk han en veldig god opplevelse av den aller første julen. Den startet veldig fint, med finstasen på og godt humør. Etter at gjestene var kommet koste vi oss med gløgg, og jeg lekte litt med Dennis.

En liten stund etter var det på tide å sette seg til bors. Der ble vi servert den deiligst julematen som mamma og mormor hadde stelt i stand. Alle sammen, til og med Dennis, spiste pinnekjøtt med tilbehør. Dennis sine grønnsaker var riktignok spesialkokte, uten salt, og pinnekjøttet fikk han kun en liten smaksprøve på i år. Han elsket det akkurat like mye som oss andre!

Alt gikk likevel ikke ned ettersom han virket litt øm i gommene. Da var det godt med en smoothie etterhvert i stedet. Dessert fikk han forresten også! Riskrem med saus. Her skal tradisjonene settes fra første år. Mamma stakk av med mandelen i riskremen og var jammen så raus at hun delte premien sin med alle gjestene. Snille mamma! Jeg ble i hvertfall takknemlig, for jeg tror jeg spiste *kremt* halvparten av sjokoladene alene – knall gode!

Etter maten var det på tide med en liten lur på lille Dennisen mens vi andre slappet av i stuen med julekaker, kaffe, gløgg og prat. Selvsagt skulle Dennis ta en skikkelig lang og god lur, så da klokken nærmet seg halv åtte startet vi forsiktig med pakkene. Hans gaver la vi likevel til sides, det vil si omtrent halvparten av pakkene haha! Jeg fikk så masse fint, og jeg gleder meg til å vise dere alt i en video i romjulen!

Da Dennis omsider våknet igjen kom plutselig nissen på besøk! Det var kjempe spennende syntes han, men var også litt skeptisk. Gråting kunne vi derimot se lenge etter! Ikke snakk om at tøffingen min skulle gråte til nissen! Han var jo så heldig å få fantorangen bamse av han.

Nissen fikk til og med holde Dennis uten at han protesterte, og etter en liten stund kom også smilet frem da nissen kastet han i luften! Julenissen som kom på besøk til oss var veldig varm og sliten. Han pustet tungt og peste seg frem og tilbake da han leverte ut en liten gave til hver av gjestene.

Håper han kommer til neste år også, for han var virkelig en skikkelig moroklump! Ingen tvil om at han fikk frem latteren i forsamlingen.

Jeg lovet egentlig meg selv å vente med å røpe noen av gavene til både Dennis og meg før i videoen, men jeg må bare vise dere litt likevel. Denne store pakken fikk nemlig lille gutten min av ollepappen sin!

Og inni befant det seg en hvit jaguar! SÅ heldig. Det var skikkelig stas. Gleder meg til å prøve den ut når vi har skrudd sammen delene. Hjelm fikk han også, av ollemamma. Så nå er han klar for en aldri så liten kjøretur.

En helt fantastisk julefeiring som absolutt ikke kunne gått bedre!

4 kommentarer om “Den aller første julaften!”

  1. så koselig! et spørsmål: er det mulig å få bloggen din på bloglovin? er mye lettere å følge deg derfra 🙂

  2. så koselig! et spørsmål: er det mulig å få bloggen din på bloglovin? er mye lettere å følge deg derfra 🙂

Legg igjen en kommentar