Christmas morning

Jeg vil gjerne fortelle dere litt om vår julemorgen! Vi koste oss så masse, og jeg kunne ikke bedt om en bedre start på julaften. Vi sov hos mamma fra lillejulaften, og bor her enda! Da vi våknet på selveste julaften var det altså bare til å gå ut av sengen og vasse ned på kjøkkenet.

På vei til kjøkken oppdaget vi at julesokkene på rekkverket allerede var fylt opp. Det var rampenissen som hadde lagt igjen en avskjedshilsen. Forteller dere mer om han i morgen! I alle fall fant vi altså gaver til alle sammen. Dennis fikk i tillegg masse god snacks oppi sokken sin!

Etter at gavene fra rampenissen var åpnet fant vi frem den siste kalendergaven i adventskalenderen til Dennis. Den fikk han åpne mens han satt i stolen sin, og på innsiden lå en helt nydelig heldress fra hust & claire! Jeg holdt opp dressen og beundret den samtidig som Dennis fikk papiret og koste seg med det.

Etter at gaver var åpnet, god jul hilsener utvekslet og mange klemmer og mye latter var utdelt var det tid for den årlige julefrokosten. I år var vi til og med så heldige å få mormor og morfar, og ikke minst Dennis, med som gjester! Utvalget var som alltid helt utrolig og maten smakte fantastisk. Mamma kan det å stelle i stand til felles frokost.

Etter frokosten forflyttet vi oss inn i stuen hvor jeg satte meg ned med votter som jeg måtte håndsy siste finish på før julekvelden. Christopher dro avgårde på besøk til tanten sin, mamma sto på hodet med både mat og andre forberedelser, mormor og morfar var nede og klargjorde maten mens Marthe og Dennis slappet totalt av i sofaen.

…Og da mener jeg virkelig slappet totalt av…

Milo gjorde det samme.

Etter en stund gjorde vi oss klar for å ringe julen inn, og hva som skjedde resten av kvelden kan dere lese om her.

Hvordan var din julemorgen?

Legg igjen en kommentar