Bli NY til jul med ett enkelt tastetrykk!

annonse

Ønsker du å freshe opp frisyren til jul? Eller legge gelenegler? Kanskje hair extensions eller vippe extensions? Eller kanskje du bare vil stresse ned med en deilig og beroligende, profesjonell massasje? Uansett hva du ønsker finner du en genial oversikt over velvære- og skjønnhetssalonger over hele landet inne på wellbe.no. Der kan du enkelt få en oversikt over hvem som fremdeles har ledige timer før julaften i ditt nærområde, og booke timen over nettet!

Det er enda ikke for sent å få langt og fyldig hår til julaften – book time for hair extensions i dag!

Du slipper å kjøre til den ene salongen etter den andre for å finne ut hvem som har ledig. Du slipper å snakke over telefon, du booker bare med ett enkelt tastetrykk. Dét er vel deilig nå i disse travle og stressende førjulstider?

♥︎

Når du kommer inn på siden får du opp to nedtrekksmenyer. I den til venstre velger du den kategorien du ønsker (eks. dameklipp, extensions, manikyr, brasiliansk voksing, make up, par-massasje, spray tan og mye mer) og i menyen til høyre velger du hvilken by du ønsker behandlingen.

Klikk «søk» også får du opp alle salongene i ditt nærområde innenfor det feltet du ønsker. Nederst i hver rute står det også når den salongen har neste ledige time. Helt genialt i en travel hverdag.

Klikk inn og søk etter ledige salonger i ditt område nå!

PS: På facebooksiden min har jeg nå en giveaway hvor du kan vinne et gavekort på 600 kroner hos nettopp wellbee! Delta i konkurransen her!

2 kommentarer om “Bli NY til jul med ett enkelt tastetrykk!”

Legg igjen en kommentar