9 nyttårskjoler fra kun 139 kroner!

I dette øyeblikk setter jeg meg nok i frisørstolen og lar frisøren trylle med håret mitt. Blir spennende å se resultatet etterpå! gleder meg til å vise dere. I mellomtiden tenkte jeg dere kunne få litt inspirasjon til nyttårskjole (eller bare en fin kjole til nyåret, for det er vel heller tvilsomt om den kommer frem til nyttår).

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Inne på bonprix, en relativt ny nettbutikk, har de ekstremt stort utvalg til latterlig lave priser. De ni kjolene over er er eksempler på det. Den røde, nummer 4, koster nemlig kun 139 kroner! De har også mange klær i store størrelser – både vanlige klær og undertøy. Jeg kjøpte meg bher til 149,- i størrelse 75G.

Du er bare nødt til å ta en titt inn. Sko og ting til hjemmet har de også.

Har du handlet på bonprix før?

Legg igjen en kommentar