5 tips til deg som er gravid!

annonse

Jeg husker det var et skikkelig herk å finne fine mammaklær da magen virkelig begynte å vokse. I starten gikk det ganske greit, for da passet det meste likevel. Men utover i svangerskapet ble det plutselig veldig vanskelig når til og med mammaklærne begynte å bli for små til den store magen. Jeg tenkte derfor at jeg kunne tipse dere litt både om hvilke erfaringer jeg gjorde, men også dele hvor du kan kjøpe flotte mammaklær som du føler deg vel i.

SINGLET OG CARDIGAN

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Det jeg gikk aller mest i var nok en mammasinglett (da snakker jeg om gravidsinglettene, ikke ammesinglettene) og en stor cardigan over som gikk godt ned over rumpa. Veldig deilig å kunne skjule den store bakdelen når man føler deg som en elefant, haha!

BUKSER OG TIGHTS

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Jeg hadde et par, tre dongeribukser med elastisk stoff til magen en god stund, og de likte jeg veldig godt. Mot slutten var det likevel bare tights jeg gikk i! Ingenting annet var behagelig nok, rett og slett.

KJOLE

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7

Helt mot slutten var jeg veldig glad i å bruke kjole og mammastrømpebukse med plass til magen. Hadde som oftest en cardigan over her også. Det hendte titt og ofte at jeg måtte dra i toppene for å holde dem nede, så da var det rett og slett bare til å ta på seg en kjole. Plutselig følte jeg meg også veldig flott!

PYSJAMAS

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Ingenting er deiligere enn myke og gode koseplagg når en likevel bare er hjemme. Jeg kunne fint gå i pysjamasen fra morgen til kveld når kroppen absolutt ikke samarbeidet. Men skulle jeg likevel ut en tur var det bare til å kle seg fint da. Med det samme jeg kom hjem igjen kom pysjamasen på igjen.

AMMEBH

1 // 2 // 3

Jeg begynte å bruke ammebher fra midten av svangerskapet. Grunnen er egentlig tredelt; både fordi de som oftest var mye mykere og mer behagelig enn vanlige bher, og når puppene er super ømme er dét absolutt å foretrekke. Grunn nummer to; tilfelle fødselen skulle starte ville jeg være helt klar med ammebhen på! Haha, det verste av alt var jo at dette faktisk skjedde. Jeg skulle bare inn på sykehuset fordi jeg hadde vondt i hodet og ikke hadde kjent liv på en stund, og plutselig ble jeg innlagt, morgenen etter ble jeg satt i gang og når fødselen først var i gang gikk det så fort at jeg ikke hadde sjanse i havet til å få av meg bhen og gjøre klar til den lille skulle ut. Neida, han kom i rekordfart, og plutselig lå jeg med mini på brystet og bhen på – haha! Heldigvis slapp jeg å styre med å reise meg med en superstøl kropp for å få av bhen. Jeg kunne bare kneppe opp! Men det tredje, og egentlig største grunnen var rett og slett at jeg vokste ut av de gamle bhene mine, og i stedet for å kjøpe nye vanlige kjøpte jeg heller ammebher, noe jeg er veldig glad for nå.

JAKKER

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9

Jakker var virkelig et av mine største problem. Da jeg til og med ikke fikk igjen den ene store og gode mammajakka jeg hadde kjøpt gikk jeg rundt i en diger ullponcho som bare fikk meg til å se enda større ut! Haha, men når det var det eneste jeg fikk igjen hadde jeg ikke så mange andre valg. Nå har jeg heldigvis (selvsagt 10 måneder for sent) kommet over en nettbutikk med et bredt utvalg mammajakker. Bare ta en titt på disse favorittene!

Helt til slutt må jeg bare få spør, har jeg noen gravide lesere nå? Med andre ord; er disse innleggene til hjelp for noen av dere?

2 kommentarer om “5 tips til deg som er gravid!”

  1. Hei! Ja, er gravid i uke 24 nå og magen begynner for fult å vokse! Er førstegangsgravid og veldig spent! Så langt har jeg kjøpt ei mammabukse på H&M og en pakke amme bher, da de gamle ble for små og ubehagelige. Så skal i gang med å kjøpe noen nye plagg, så dette hjalp meg veldig ??

Legg igjen en kommentar