Jeg har sydd en pysjamas til Dennis!

Se denne søte pysjamasen! Det er aller første gang jeg syr klær, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med resultatet. Synes pysjamasen var både supersøt og samtidig veldig lett. For stoffet er tynt – perfekt nå om sommeren. Etter at jeg var ferdig med å sy denne ventet jeg i spenning på at Dennis skulle våkne slik at jeg kunne prøve den på han.

Dessverre passet den ikke! Jeg ble sååå skuffa! Det verste av alt var at jeg fikk den over hodet, jeg fikk den ene armen igjennom, men den var akkurat bittelitt for smal rundt brystet til at jeg fikk den andre armen gjennom. Jeg kunne sikkert klart det om jeg hadde prøvd litt lenger, men det ville nok ikke vært behagelig for Dennis uansett.

Men jeg gir meg ikke altså! Jeg skal sy en til, bare bittelitt større. Da kan han jo ha den med seg til syden om en måned – den er jo perfekt i varmt vær!

Hva synes du om pysjamasen? Husk å ta i betraktning at dette er det aller første plagget jeg har sydd – haha!

Legg igjen en kommentar