Dennis er innlagt på sykehus!

Jeg skjønner ikke hvorfor denne gutten vår skal være så uheldig. Han får liksom alt, han som er så smilende og blid hver eneste dag. Han startet livet med morsmelkassosiert gulsott, som han slet med helt til han var 4-5 uker. Etter det fikk han navlebrokk, og den har bare blitt verre og verre, og større og større, siden den kom. Og nå mistenker altså legene at han har fått tarminvaginasjon – en veldig sjelden bivirkning etter rotavirusvaksinen som han tok forrige tirsdag.

Fra og med to dager etter vaksinen og frem til nå har han grått utrøstelig lenge hver eneste dag. Disse gråteperiodene har også kommet oftere og oftere og vart lenger og lenger. De siste dagene har det også vært om natten. I starten var det kun på dagtid, men nå griner han nesten døgnet rundt. Det er veldig klart at han har store smerter i magen, og vi kontaktet derfor helsestasjonen i dag morges etter nok ei søvnløs natt. Hun sendte oss videre til fastlegen som igjen ringte sykehuset for å legge oss inn.

Dennis har vært gjennom mange prøver i dag. Full legesjekk, puls og blodtrykk er målt, han har blitt både veid og målt lengde, tatt ultralyd av magen hans, blodprøver fra hælen, urinprøve og så videre… Nå sitter vi på rommet vårt på barneavdelingen og venter på legen. Forhåpentligvis kan han gi oss bedre svar, for så langt vet vi egentlig ikke noe mer enn at Dennis har veldig vondt en eller annen plass.

Legg igjen en kommentar