Årets første grillkveld!

Værmeldingene så langt i mai har virkelig levert, og slik det ser ut nå melder de fint vær til søndagens dåp også! Juhu. Krysser fingrene for sol, blå himmel og vindstille. Det blir så mye hyggeligere da. Ellers var det helt fantastisk vær i går også, og heldige som vi var fikk vi nyt kveldssolen hos mormor og morfar. Der ble vi nemlig invitert på grillaften!

Morfar var grillmesteren for kvelden, og Christopher var hans god assistent. Sammen var de et veldig godt team som disket opp med deilig grillmat til alle mann. Vi koste oss gløgg i hjel, og var gode og mette flere timer etterpå.

Dennis derimot var ikke så lett å få til å spise. Lurer meg på om det kan være vaksinen som gjør det… Det gikk til slutt, og når kvelden var omme hadde vi en mett og fornøyd sønn med oss hjem. Men før den tid koste han seg masse sammen med oldemoren og oldefaren sin. Han fikk blant annet ligge med rompa bar i senga deres og sparke fra seg mens han pratet en hel haug! Smilte gjorde han også, og det var så gøy å se hvor glade mormor og morfar ble av å se han smile til dem.

Gleder meg bare enda mer til sydenturen vår i sommer. Som vi faktisk bestilte flybilletter til i dag! Der kommer nok Dennis til å kose seg masse. Tenk det, å være midtpunktet blant seks voksne i tre uker. Nå er det faktisk under to måneder til vi reiser.

Har du hatt årets første grillkveld enda?

Legg igjen en kommentar