Formoppdatering: april 2017

Jeg bare hopper i det og begynner med formoppdateringene nå jeg! Husker dere da jeg publiserte formoppdateringer i starten av hver måned i fjor da jeg satset mot fitness? Vel, drømmen er fremdeles å stå på scenen, så da starter jeg like gjerne med formoppdateringene nå. Hver måned frem til jeg har oppnådd målet mitt vil dere få disse innleggene med både formbilder og vektoppdateringer.

Jeg hadde aldri trodd jeg ville vært så komfortabel med å legge ut bilder av kroppen min så kort tid etter fødselen. Nå er det to uker og tre dager siden jeg fødte, og det har allerede skjedd masse med kroppen! Jeg synes det er helt sprøtt at vekten viser 90 kilo, for det er hele 20 kilo mer enn før graviditeten, men likevel føler jeg meg ganske komfortabel likevel. Denne kroppen her har tross alt bært frem det vakreste i hele verden.

Men jeg har ikke tenkt å bli her altså. Jeg skal enda mer ned i vekt, en god del også, men det føles samtidig godt at jeg ikke går rundt med hetta over hodet og er flau over hvordan jeg ser ut. Jeg føler meg faktisk ganske OK. Tre dager etter fødselen, altså dagen jeg kom hjem fra sykehuset veide jeg faktisk hele 97 kilo! Og på to uker har jeg altså gått ned til 90, så det går rette veien. Blir spennende å se hvor lang tid det tar før jeg er tilbake på startvekten. Og ikke minst, hvor lang tid det tar før jeg stiller i bodyfitness!

Her ser dere altså forskjellen på 97 kilo og 90 kilo – ganske sykt at det kun er to uker mellom bildene egentlig.