Kroppen min 4 dager etter fødsel!

Det er vel nesten blitt obligatorisk å legge ut bilde av kroppen sin 4 dager etter fødsel – både om man ser ut akkurat som man gjorde før man ble gravid, men også om det er ser ut som de har glemt en der inne. I mitt tilfelle kjenner jeg meg vel egentlig mest igjen i sistnevnte. Alt er slapt og stort… Har en god jobb å gjøre før jeg kan stille i fitness med andre ord, men det får jeg ta litt etter hvert. Nå i første omgang skal jeg bare nyyyte det å være mamma.

Må innrømme at det egentlig var ganske ubehagelig, både å stå så avkledd foran Christopher når han skulle ta bildene, men kanskje enda verre å legge dem ut her. Men jeg tenker slik at for å kunne se framgang er jeg nødt til å dokumentere hvordan jeg er på det verste – både når det gjelder vekt, centimetermål og bilder. Så, nå kan det bare gå én vei!

En kommentar om “Kroppen min 4 dager etter fødsel!”

  1. Du er perfekt uansett hva fine deg <3 Jeg forguder mammakroppen! Den er helt fantastisk og jeg selv husker at jeg følte meg skikkelig ubehagelig etter fødsel, men når man tenker på det så er kvinnekroppen helt fantastisk <3

Legg igjen en kommentar