Hjemreise fra sykehuset!

Selv om prøvene dessverre viste at Dennis har gulsot, og at den har forverret seg det siste døgnet fikk vi lov til å reise hjem i dag. Vi må likevel tilbake i morgen tidlig for å ta ny gulsottest og se om den lille kroppen hans har klart å bekjempe avfallsstoffene på egenhånd. Om han er blitt enda verre til i morgen må han dessverre ligge i lysbehandling. Men enn så lenge krysser vi alt vi har for at han får det til, den lille sterkingen. Så prøver vi å trøste med det vi kan, amme mest mulig og juble når vi får bæsjebleier!

Ellers ble han også veid før vi reiste hjem, og siden søndagskveld da han kom til verden har han gått ned 283 gram. Så nå veier han altså 3256 gram! Det blir derfor ny veiing i morgen tidlig når vi skal på sykehuset igjen – la oss håpe at han får nok næring av all melken han drikker og at han derfor har klart å snu vektutviklingen i morgen! Oppdaterer dere selvsagt på det.

Hentesettet hans var forresten aaaalt for stort, haha. Han var så nusselig der han svømte i alt for store klær. Pappan hans hadde store problemer med å kle på han uten at han krøllet bena og kroppen oppover og inn i klærne. Men vi fikk det til til slutt, og nå er vi altså trygt hjemme i vår egen stue. Det er deilig!

Nå ligger lillegull i babynestet sitt i benken ved siden av meg her samtidig som jeg og den nybakte pappan spiser taco til kvelds! Vi prates igjen i morgen, da er det fire dager siden fødsel, og mon tro om det ikke blir et «fire dager etter fødsel»bilde her på bloggen… Det får tiden vise!

Legg igjen en kommentar