Det verste jeg har opplevd!

Dette her er så ufattelig vondt! Jeg har grått nesten uten stopp siden vi fikk telefonen fra sykehuset i halv to tiden. De fortalte oss at verdiene på gulsottestene bare går oppover og oppover, og nå er de så høye at lille Dennis trenger lysbehandling. Vi måtte komme inn på sykehuset med det samme, og bare en times tid senere lå han altså inni denne lille boksen.

Jeg synes det er ekstremt vanskelig å se han slik. Helt alene, nesten naken og med bind foran øynene slik at han ikke ser noen ting. Det må være så skummelt for han. Helt ny i denne verdenen og så skal han ligge slik! I første omgang skal han ligge i ett døgn før det blir tatt blodprøve av han, og så er det svarene på den som avgjør hvor lenge han må ligge. Det eneste jeg vet nå er at vi tar ett døgn om gangen.

Det er etter at man blir mamma man forstår hvor bekymret det går an å være for et annet menneske. For selv om jeg innerst inne egentlig vet at han har det bra er jeg ekstremt redd for at han ikke har det. Jeg er så redd for at han er redd, har det vondt eller føler seg alene og forlatt… Dette er definitivt noe av det verste jeg har opplevd.

Har noen av dine barn hatt gulsott? Hvor lenge lå de eventuelt i lysbehandling? Og hvordan taklet du det?

Legg igjen en kommentar