I dag flydde vi!

Jammen ble det et lite eventyr på oss i dag! Vi tok oss en flytur over havet her i Kreta. Uten verken fly eller pilot. Kun en båt og en fallskjerm. Da skjønner dere nok hva jeg mener? Jepp! Vi prøvde parasailing, jeg for fjerde gang og kjæresten for første. Men denne teknikken her har jeg likevel aldri opplevd før.

Vi startet på stranden, og ble bedt om å løpe ut mot vannet når linen til båten var stram. Etter noen lange steg tok skjermen oss plutselig opp i luften og vi fløy! Helt ubeskrivelig følelse. Det som også var annerledes denne gang i forhold til når jeg har gjort det tidligere var at vi ikke satt ved siden av hverandre og på ei stang – vi bare hang i luften etter selene. Jeg foran min kjære.

Og etter omtrent ti minutter hengende under den gigantiske fallskjermen med utsikt over hele kysten, og langt innover på øya var det tid for å lande. Noe som ikke foregikk på båten slik jeg har gjort tidligere. Nei, her landet vi rett og slett i havet! Noe så fantastisk gøy. Båten kjørte saktere og saktere helt til han stoppet opp, og vi traff vannet mykt. Skjermen landet i havet bak oss.

Etter å ha hektet oss løs fra alle tauene og selene svømte vi inn til land! Virkelig en opplevelse litt utenom det vanlige, og noe vi kommer til å huske en veldig, veldig lang stund.

Har du prøvd parasailing før?

Legg igjen en kommentar