Formoppdatering: juni 2016

Enda en måned er over, og for å være ærlig har jeg følt at denne måneden har gått ganske dårlig. Det var ikke før vi kom til slutten nå, og jeg faktisk fikk se forskjellen i både bilder, centimetermål og forskjellen på vekten at jeg ser det har skjedd litt av hvert denne måneden også. Én ting er i hvertfall sikkert; det er lett å bli blind på seg selv i speilet, for jeg føler absolutt ikke at det har skjedd så mye som det faktisk har!

1. mai 2016           –           1. juni 2016

Nå er det litt forskjeller på både lys og fokus på disse bildene, men jeg føler likevel at man ser forskjellen ganske greit. Spesielt på lårene, som definitivt er blitt mer markerte, men også på midjen som virker en smule strammere. Det er en stund siden forrige fridag nå, og det kommer sannsynligvis til å bli en stund til neste også. Disse ukene før jeg skal til Hellas er rimelig strenge ettersom jeg skal få det litt lettere der nede.

1. mai 2016             –             1.juni 2016

Bak ser jeg også størst forskjell på lårene, men synes også ryggen er blitt en smule mer markert. Fortell meg gjerne om dere ser noe jeg ikke ser! Er gøy med andres synespunkter også. Ellers må jeg innrømme at selv om kardiotreningen er blitt litt tøffere de siste ukene er det deilig å kunne gjennomføre noen av øktene hjemme i stua på min egen elipsemaskin!

Synes dere fremdeles disse formoppdateringene er interessante? Gi meg gjerne en tilbakemelding!

Legg igjen en kommentar