Formoppdatering: april 2016

Denne månedene har det gått litt opp og ned med vekten, men jeg har likevel hatt en større nedgang på én måned enn jeg har hatt før, noe som er veldig gøy. Centimeter målene går også gradvis nedover, og de finner dere helt i bunn i dette innlegget. Likevel viser det ikke ekstremt stor forskjell på formbildene fra mars og formbildene fra april, derfor velger jeg heller å vise dere hvor langt jeg er kommet på denne reisen helt i fra starten og frem til i dag. Det har jo tross alt gått fem måneder allerede!

November 2015                                         April 2016

Hele kroppen er blitt generelt strammere, og jeg har også fått mye større muskler mange steder. Ryggen er også blitt strammere, mer markert og breiere – wuhu! Midjen er også blitt drastisk smalere – det er midjen, rumpa og puppene det har vært størst forskjell på til nå, noe som er ganske moro!

Ellers går diett og trening veldig bra for tiden, og jeg er endelig kommet inn i en ganske fin rytme. Nå som jeg flytter ut sammen med min kjære vil jo dette med rutiner og slikt bli litt annerledes, men jeg regner med at jeg klarer å finne meg gode vaner etterhvert. Når leiligheten er klar kan jeg jo bruke nesten all min tid på trening og matlaging – jippi!

Igjen må jeg få lov til å takke dere for at dere motiverer meg og støtter meg på denne reisen. Dere er gode!

Legg igjen en kommentar