Aquapark, nytt kamera og valentinsgave!

I går var vi som sagt på shopping, og vet dere hva vi kom hjem med? ET NYTT KAMERA! Jepp. Vi kjøpte et helt nytt digitalkamera med selfiestang og hele pakken. Dette kameraet skal vi ta med oss på utflukter, på stranden og andre steder hvor det er stor sannsynlighet for at speilreflekskameraet mitt ka bli stjelt. Derfor tok vi det også med oss i dag, da vi dro til Aquapark!

Vi koste oss kjempe masse i timevis med både vannsklier, sjøløveshow, bading, soling og helt til slutt en velfotjent middag! På kjæresten ble det en burger med pommes frites, og på meg ble det matboks med ris, kylling og brokkoli… Haha, livet på diett dere. Her i syden er det litt småsurt. MEN alt det morsomme vi koste oss med veide virkelig opp for maten. Jeg har også filmet masse, så når uken er over skal jeg redigere sammen en film fra hele turen.

Skille har jeg også fått! Et ganske godt et også, etter bare to dager. Jippi! Og når vi snakker om hva jeg har fått kjæresten dukket opp med verdens søteste bamse OG en nydelig fotlenke til meg på selveste valentinesdagen! Ah, snille mannen min ♥

I kveld skal vi ut å spise på en meksikansk restaurant, og selv om jeg spiser det samme som jeg har spist alle dagene så langt (matboks med kylling etc.) blir det i hvertfall noe ekstra spesielt og godt for min kjære.

Planene for morgendagen er forresten gigantiske! Jeg gleder meg så masse til å fortelle dere alt, sammen med bilder av opplevelsen ♥ Måtte dere ha en fantastisk valentinsdag videre!

Legg igjen en kommentar